for the animals

Následníci


Vyjdite s tým na svetlo

Zverejnil StopCirk utorok 19. januára 2010

Vyjdite s tým na svetlo

Neodvracajte zrak, keď zvieratá trpia.

Pracovníci cirkusu -
nahláste utrpenie zvierat na cirkusinfo@animail.net

Návštevníci -
Navštevujte len tie predstavenia, pri ktorých nevystupujú zvieratá

Viac o turné tejto kampane:
Správa Miláno Správa Seville Správa Madrid

Galéria Miláno Galéria Seville Galéria Madrid

Svedok
Tom Rider. Tom pracoval roky v rámci cirkusového biznisu ako čeľadník pri slonoch s cirkusom Ringling Brothers Barnum & Bailey a inými v USA a Európe.
Nakoniec ho tak znechutilo zneužívanie, ktorého bol svedkom, že s tým vyšiel na svetlo a vyrozprával svetu, čo videl. V roku 2009 sa Tom stal cirkusovým pracovníkom, ktorý sa postavil najväčšej cirkusovej korporácii so zvieratami na svete ako hlavný svedok v trestnom stíhaní cirkusu Ringling podľa zákona Spojených štátov o ohrozených druhoch. Momentálne sa čaká na vydanie verdiktu v tomto prípade.

Tom: "Videl som bitie slonov, udieranie koní a tigrebičované a bodané palicami. Videl som slony uviazané reťazami okolo ich nôh aj 22 hodín denne a tigre žijúce v malých klietkach."

"Začína vás to zvnútra zožierať, to čo sa deje na týchto zvieratách. Vyzývam všetkých pracovníkov v cirkusoch, aby prestali odvracať zrak, keď budú svedkami týrania zvierat, a aby prehovorili za tieto zvieratá. Viem, že je ťažké postaviť sa a nahlásiť to čo ste videli, ale zvieratá nevedia našu reč."

"Prosím vás majte odvahu nahlásiť týranie, kontaktujte nás, hoci aj anonymne, a pomôžte nám ukončiť utrpenie."


Vyšetrovania
ADI (Animal Defenders International) terénni pracovníci pracovali v cirkusoch so zvieratami po celom svete zbierajúci dôkazy o utrpení zvierat a odhaľujúci ako sú zvieratá obmedzované, zanedbávané a fyzicky týrané.

Pomôžte našim terénnym pracovníkom odhaliť pravdu.
Ak budete svedkami týrania zvierat, NAHLÁSTE TO!

Vyjdite s tým na svetlo
Prehovorte proti utrpeniu zvierat. Neodvracajte zrak, keď vidíte ako sú zvieratá týrané. Vyzývame pracovníkov v cirkusoch, aby nahlásili týranie zvierat a pomohli nám tak ukončiť toto utrpenie. Môžete nás anonymne kontaktovať na tento e-mail: cirkusinfo@animail.net
Ak rozmýšľate o návšteve cirkusu, vyberte si taký, kde nevystupujú žiadne zvieratá.

Čo sa týka európskej kampane sú k dispozícii plagáty a letáky v italčine; budú nasledovať aj vydania v španielčine a angličtine. Môžete volať 0207 630 3340 alebo napíšte ADI na info@ad-international.org

Pozrite si Toma na YouTube (slovenské titulky)
Pozrite si Toma na YouTube (anglicky)
Pozrite si Toma na YouTube (španielsky)

Navštívte webovú adresu Stop Circus Suffering

Viac o turné tejto kampane:
Miláno, Seville, Madrid
Navštívte naše galérie:
Tlačová konferencia v Miláne, v Seville a v Madride

Vo vnútri gréckych cirkusov
Vo vnútri portugalských cirkusov
Vo vnútri kolumbijských cirkusov
Vo vnútri bolívijských cirkusov
Vo vnútri ekvádorských cirkusov
Vo vnútri peruvijských cirkusov
Vo vnútri brazílskych cirkusov
Vo vnútri amerických cirkusov
Šimpanz Karla
Ringlings Circus

E-MAIL

stopcirk@gmail.com

Stop Cirk

Postupne sa chystáme na tomto webe zverejňovať informácie týkajúce sa cirkusov, ktoré pri svojich predstaveniach využívajú zvieratá. Budeme sa snažiť priniesť hlavne informácie o slovenských a českých cirkusoch, ale aj iných, ktoré pôsobia v týchto končinách. Samozrejme aj informácie zo zahraničia. Chceme sa sústrediť hlavne na videá a propagačnú činnosť, aby bol tento web výborným zdrojom pre ľudí, ktorí chcú niečo podniknúť proti cirkusom v ich mestách, aby mohli posunúť texty a tento web (napríklad na letákoch) vo svojom okolí pre ľudí, ktorí sa chystajú navštíviť cirkus so zvieratami. Takže šírte prosím ďalej a nezabudnite: "Nepodporujte utrpenie zvierat v cirkusoch! Nezúčastňujte sa predstavení, a dajte vedieť ostatným, že pre zvieratá cirkusy nie sú zábavou." A keby ste mali alebo našli nejaké texty alebo videá, alebo niečo preložili z iných jazykov, plagáty, banery, letáky... pošlite to prosím na náš e-mail: stopcirk@gmail.com http://www.stopcirk.blogspot.com/ -alebo- www.cirkusybezzvierat.tk

Kategórie

Príspevky