for the animals

Následníci


Protestná akcia proti cirkusu v Humennom

Zverejnil StopCirk piatok 18. septembra 2009

Protestné stretnutie proti využívaniu zvierat v cirkusoch pred vystúpením Ruského ľadového cirkusu Rosgoscirk v Humennom, kde začína svoje turné po Slovensku a Česku.

Občianske združenie Zelený kameň vyzýva všetkých Vás, ktorým nie sú ľahostajné životy nevinných zvierat.

Príďte symbolicky vyjadriť svoj nesúhlas s držaním, týraním a zneužívaním zvierat za účelom ľudskej nedôstojnej zábavy.

Stretnutie verejnosti sa uskutoční dňa 19. septembra 2009 o 14:30 hod. na parkovisku pred Zimným štadiónom v Humennom.

Príďte dať najavo svoj nesúhlas s cirkusmi so zvieratami, podporte akciu osobne a ukážte, že ľudia s citom ešte stále existujú.

Cieľom akcie je upozorniť na neľudské zaobchádzanie v cirkusových predstaveniach a pripojiť sa tak k ostatným mestám na celom svete, ktoré sa rozhodli nepodporovať túto smutnú zábavu, ktorej bezprostredným motívom je len zisk na úkor nevinných životov.

NEPODPORUJTE SVOJIMI PENIAZMI UTRPENIE ZVIERAT V CIRKUSOCH!

INFO: www.zelenykamen.sk

..pdf plagátu k stiahnutiu tu

E-MAIL

stopcirk@gmail.com

Stop Cirk

Postupne sa chystáme na tomto webe zverejňovať informácie týkajúce sa cirkusov, ktoré pri svojich predstaveniach využívajú zvieratá. Budeme sa snažiť priniesť hlavne informácie o slovenských a českých cirkusoch, ale aj iných, ktoré pôsobia v týchto končinách. Samozrejme aj informácie zo zahraničia. Chceme sa sústrediť hlavne na videá a propagačnú činnosť, aby bol tento web výborným zdrojom pre ľudí, ktorí chcú niečo podniknúť proti cirkusom v ich mestách, aby mohli posunúť texty a tento web (napríklad na letákoch) vo svojom okolí pre ľudí, ktorí sa chystajú navštíviť cirkus so zvieratami. Takže šírte prosím ďalej a nezabudnite: "Nepodporujte utrpenie zvierat v cirkusoch! Nezúčastňujte sa predstavení, a dajte vedieť ostatným, že pre zvieratá cirkusy nie sú zábavou." A keby ste mali alebo našli nejaké texty alebo videá, alebo niečo preložili z iných jazykov, plagáty, banery, letáky... pošlite to prosím na náš e-mail: stopcirk@gmail.com http://www.stopcirk.blogspot.com/ -alebo- www.cirkusybezzvierat.tk

Kategórie

Príspevky