for the animals

Následníci


Vyjdite s tým na svetlo - VIDEO

Zverejnil StopCirk utorok 19. januára 2010

Neodvracajte zrak pred krutosťou / Don´t look the other way!

http://www.youtube.com/watch?v=jdoCx9A17Z4


Video prezentuje Tom Rider, bývalý pracovník cirkusu Ringling Brothers, ktorý teraz vyzýva všetkých pracovníkov cirkusov, aby nenechávali zvieratá trpieť a ozvali sa, keď budú svedkami týrania. Kampaň organizácie Animal Defenders International.

Viac info o kampani:
http://stopcirk.blogspot.com/2010/01/vyjdite-s-tym-na-svetlo.html

2 komentárov

  1. Přečti si tento článek: http://www.vier-pfoten.eu/website/output.php?id=1240&idcontent=2284&language=1 .Řekl bych, že vcelku dobrá zpráva.

     
  2. StopCirk Says:
  3. dík za link aj za super správu:)

     

E-MAIL

stopcirk@gmail.com

Stop Cirk

Postupne sa chystáme na tomto webe zverejňovať informácie týkajúce sa cirkusov, ktoré pri svojich predstaveniach využívajú zvieratá. Budeme sa snažiť priniesť hlavne informácie o slovenských a českých cirkusoch, ale aj iných, ktoré pôsobia v týchto končinách. Samozrejme aj informácie zo zahraničia. Chceme sa sústrediť hlavne na videá a propagačnú činnosť, aby bol tento web výborným zdrojom pre ľudí, ktorí chcú niečo podniknúť proti cirkusom v ich mestách, aby mohli posunúť texty a tento web (napríklad na letákoch) vo svojom okolí pre ľudí, ktorí sa chystajú navštíviť cirkus so zvieratami. Takže šírte prosím ďalej a nezabudnite: "Nepodporujte utrpenie zvierat v cirkusoch! Nezúčastňujte sa predstavení, a dajte vedieť ostatným, že pre zvieratá cirkusy nie sú zábavou." A keby ste mali alebo našli nejaké texty alebo videá, alebo niečo preložili z iných jazykov, plagáty, banery, letáky... pošlite to prosím na náš e-mail: stopcirk@gmail.com http://www.stopcirk.blogspot.com/ -alebo- www.cirkusybezzvierat.tk

Kategórie

Príspevky